Mehmet MUTLU

1981 Malatya doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Malatya’da, yüksek öğrenimini Mersin Üniversitesi Matematik Bölümünde tamamladı. Pedagojik formasyon sertifikasını Mersin Üniversitesinden, Eğitim koçluğu sertifikasını Toros Üniversitesinden aldı.

Öğretmenlik kariyerine henüz üniversite 1.sınıf öğrencisi iken özel ders vererek başladı. 2005-2009 yılları arasında çeşitli dershanelerde matematik zümre başkanlığı ve eğitim-öğretim koordinatörlüğü görevlerini yürüttü.

2009 yılından günümüze kadar 5 kişilik gruplarda matematik alanında eğitim-öğretim vererek, çok sayıda öğrencinin liseden üniversiteye geçişinde büyük katkı sağladı.

Evli ve 1 çocuk sahibi olan Mehmet Mutlu, iyi bir Fenerbahçe taraftarıdır.

Misyon

Matematik öğrenimini kolay hale getirmek, analitik düşünce yeteneğini geliştirmek, öğrencinin bireysel başarısını dikkate alarak mevcut kapasitesini en doğru şekilde kullanmasına yardımcı olmak.

Bütün bu çalışmaları ileri teknoloji kullanarak veliler ile günlük olarak paylaşmak.

Vizyon

Eğitim-öğretim verdiğimiz her öğrencimizin başarılı olmasında büyük katkı sağlayarak gelecek nesiller için kendisine, ailesine ve Aziz Milletimize faydalı bireyler yetiştirmek.

Öğretmenler

Mutlu Matematik Eğitim Kadrosu

Mehmet MUTLU

Matematik Öğretmeni

Ertuğrul BALYEMEZ

Matematik Öğretmeni

Merve ÖZTÜRK

Matematik Öğretmeni

Galeri

Veli Bilgilendirme Sistemi

Sayın Veli, öğrencimizin ders durumu hakkında detaylı bilgilere web sitemiz üzerinden veya mobil uygulamalarımız aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Web Google Play App Store

İletişim

Eğriçam Mh. 2217 Sk. No: 2AA/2AB
Yenişehir / MERSİN

(Vatan Bilgisayar arkası, Mahmut Arslan Anadolu Lisesi civarı)

0532 396 67 32